Szürreál-vizuális mágia....

Rékai Zsolt - Festő Napló

Rékai Zsolt - Festő Napló

Merülés...

2021. december 06. - RekaiZsolt

 

Novella olvasásához "katt" ide:   BIG FISH

 

Nyilatkozat: https://open.spotify.com/episode/2yZjJP5FNHUQMGex3fPepi?si=Q6ml5PeKRUyLxACx_MV8lg

 

Mai élményalap szintén a facebook, még ha nem is hiszek az eredetben, legfeljebb az elágazásokban. Ha a fa ágait hasonlítom a gubanchoz, akkor a végek új hajtásait látom, a poszthajtásokat, visszafelé haladva, meg eljutok a fa törzséig, ami bár bizonyos, kiterjesztett értelemben ugyanaz, de  mégis más meghatározás alá esik.

Emlékszem, amikor Rózsa nevű unokahúgom haza költözött Orosházáról, és hozta két nagyon szép és okos lányát, a másodunokahúgaimat. Ezek a lányok akkor talán még gimisek voltak, és rendszeresen olvastam Anna blogját. Akaratlanul is arra gondoltam, az intelligencia nem korfüggő. Anna szuperérzékenysége, nyelvi készségei magával ragadtak, és azt hiszem bizonyos ideig, -talán máig, - zsinórmértékül szolgálnak. Nem minden rokonommal kapcsolatban érzem azt, mintha az előző életemben is ismertem volna. Lillával kapcsolatban szintén erős összetartozást konstatálok, de az más…

 

Rékai Zsolt: Köztes (olaj, vászon)

Természetesen meglehet, előző életek, a közös ősök részleges jelenléte…

Zilahi Annáról még bizonnyal sok szó fog esni, így vagy úgy, esetleg így is, itt is….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rekai-zsolt.blog.hu/api/trackback/id/tr3316775156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása